Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області повідомлено про підозру молодшому інспектору відділу нагляду та безпеки Березанської виправної колонії № 95, який мав намір продати засудженому амфетамін

    

Установлено, що на території контрольно–пропускного пункту, що знаходиться на території охороняємого об’єкту «Березанської виправної колонії №95», під час перевірки молодшого інспектора відділу нагляду та безпеки, який в цей день перебував на добовому чергуванні, при ньому виявлено пакунок з вмістом психотропної речовини, а саме амфетаміну. Вказану психотропну речовину зловмисник мав намір продати одному з засуджених за грошову винагороду.

 

Завдяки злагодженій роботі Баришівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури та скоординованих дій правоохоронного органу, у найкоротший термін проведено ряд невідкладних слідчих дій та, як наслідок, зібрано достатню кількість доказів для повідомлення обґрунтованої підозри службовій особі у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення та збут психотропних речовин в місця позбавлення волі) КК України.

 

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває.

 

Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2288