Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За втручання прокуратури Київської області державі реально повернуто мисливські угіддя площею понад 15 тисяч га, право на користування якими незаконно набуто товариством, яке пов’язують з сином екс-генпрокурора за часів В. Януковича

    

Завдяки безкомпромісній позиції прокуратури Київщини судом задоволені позовні вимоги щодо визнання недійсним договору про умови ведення мисливського господарства, а також зобов’язано товариство, яке пов’язують із сином колишнього Генерального прокурора України за часів В. Януковича, повернути у державну власність мисливські угіддя площею понад 15 тисяч га на території Фастівського району.

 

Нагадаємо, вказане товариство отримало мисливські угіддя з грубими порушеннями законодавчо визначеної процедури припинення права попереднього їх користувача – ДП «Фастівський лісгосп», а також за відсутності необхідних погоджень усіх землевласників та землекористувачів, які увійшли в межі мисливських угідь.

 

На даний час вказане судове рішення виконано в повному обсязі, що підтверджується актом державного виконавця Фастівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області, у зв’язку з чим, останнім винесено постанову про закінчення виконавчого провадження.

 

Таким чином, завдяки вжитим заходам прокуратури Київської області у державну власність повернуто мисливські угіддя, які були незаконно вилучені колишніми високопосадовцями. Робота на вказаному напрямі триває.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2224