Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За ініціативи прокурора Київської області Дмитра Чібісова у прокуратурі Київщини відбудеться ознайомлення для дітей та підлітків із роботою прокурорів

    

Прокуратура Київської області запроваджує ознайомлення із наглядовим органом для усіх бажаючих дітей віком від 9 до 14 років.

 

 

"Діти – це наше майбутнє, тому необхідно приділяти належну увагу їхньому розвитку та освіті. Вказаний захід допоможе дитині зрозуміти, що саме робить прокуратура, які функції вона виконує. Діти повинні усвідомлювати, що за будь-яке правопорушення існує відповідальність, тому треба бути свідомим та відповідальним громадянином своєї держави. Можливо, хтось із дітей після зустрічі з прокурорами сам захоче стати в майбутньому співробітником правоохоронних органів та стати на варті Закону", –– підкреслив прокурор області Д. Чібісов.

 

 

 

На школярів чекає екскурсія будівлею прокуратури Київської області, яку будуть проводити і прокурор Київської області, і його заступники, а також начальники управлінь та відділів. Під час заходу дітям розкажуть як прокурори відстоюють законну позицію під час розслідування кримінальних проваджень, чим саме займається кожне управління. Крім того, дітлахам буде надана можливість змоделювати в ігровій формі  ситуації, з якими у своїй роботі зустрічаються прокурори. А наостанок на дітей чекають сувеніри та подарунки, а також смачний обід.

 

 

 

 

Чекаємо заявок від дітей віком від 9 до 14 років на електронну пошту press@kobl.gp.gov.ua. У листі необхідно зазначити ПІБ дитини, дату народження, свідоцтво про народження та фото, контактний номер телефону, місце проживання.

 

 

 

 

Інші деталі будуть повідомлені учасникам додатково.

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 947