Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За принципової позиції прокуратури Київської області колишнього керівника комунального підприємства Березанської міської ради засуджено за підтримку «Антимайдану»

    

Установлено, що екс-керівник комунального підприємства Березанської міської ради, за кошти комунального підприємства, направляв службовий автотранспорт для перевезення людей до м. Києва для участі в масових заходах на підтримку «Антимайдану».

 

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 191 КК України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).

 

Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення та достатності доказів, Баришівським відділом Бориспільської місцевої прокуратури доведено вину зловмисника у повному обсязі та судом обвинуваченому призначено покарання у виді позбавлення волі на строк один рік з призначенням додаткового покарання у виді позбавлення права обіймати посади пов’язані з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями строком на один рік.

 

Крім цього, прокуратурою в інтересах громади м. Березань заявлено цивільний позов у кримінальному провадженні про відшкодування збитків, завданих кримінальним правопорушенням, який судом задоволено у повному обсязі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 3226