Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника підприємства, який організував незаконну діяльність АЗС в м. Бровари, порушуючи протипожежні норми, що могло б спричинити виникнення надзвичайної ситуації

    

За процесуального керівництва прокуратури Київської області слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 1 ст. 204 КК України стосовно керівника одного з підприємств Київщини, який підозрюється у вчиненні злочину у сфері незаконного обігу підакцизних товарів, зокрема нафтопродуктів.

 

У ході досудового розслідування встановлено, що влітку минулого року, керівник підприємства організував у м. Бровари Київської області незаконну діяльність автозаправної станції, через яку збував громадянам неякісний бензин та дизельне паливо сумнівного походження.

 

Під час проведення обшуків, вилучено 20 тон неякісного пального. Крім цього, співробітниками ГУ ДСНС України в Київській області встановлені численні порушення правил зберігання нафтопродуктів, протипожежних норм при експлуатації автозаправної станції, які могли б призвести до виникнення надзвичайних ситуацій.

 

Прокуратурою Київської області скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно вказаного керівника одного з підприємств Київщини.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1000 до 2000 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2868