Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За клопотанням прокуратури Київської області онуку та молодого хлопця, які підозрюються у вбивстві пенсіонерки, взято під варту

    

За клопотанням прокуратури Київської області 16-річній дівчині, яка разом зі своїм 18-річним хлопцем, вбили бабусю, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Молоді люди заздалегідь підготовили план по вбивству 61-річної пенсіонерки. Хлопець, зайшовши до квартири літньої жінки почав наносити їй удари по обличчю та голові. Отримавши тілесні ушкодження, жінка почала кликати на допомогу, але хлопець бажаючи довести свій злочинний план до кінця, продовжував завдавати удари по тілу потерпілої.

 

Онука потерпілої у свою чергу надала знаряддя злочину своєму хлопцеві, а саме кухонний ніж. Загалом, зловмисник спричинив 25 колото-різаних ран потерпілій, від яких настала її смерть.

 

З метою приховання злочину, молоді люди  сховали тіло літньої жінки до ванної кімнати та підпалили одяг, яким накрили тіло померлої.

 

Внаслідок скоординованих дій правоохоронних органів зловмисники були затримані у порядку ст. 208 КПК України.

 

Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12  ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

 

Під час досудового розслідування підозрювані, за клопотанням прокуратури Київської області, перебуватимуть під вартою.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3017