Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області викрито двох осіб, які підозрюються у незаконному заволодінні транспортними засобами

    

 

За процесуального керівництва Переяслав-Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури спільно із співробітниками Переяслав-Хмельницького відділу поліції та Головним Управлінням національної поліції в Київській області на території м. Києва та Києво-Святошинського району Київської області проведено низку обшуків за результатами яких викрито двох осіб, які підозрюються у незаконному заволодінні транспортних засобів на території Київської області.

 

У ході проведення обшуку, підозрювані, намагаючись уникнути відповідальності, чинили опір працівникам поліції, пошкодивши при цьому службовий автомобіль.

 

Крім того, в ході проведення обшуків вилучено низку речових доказів, предмети злочинної діяльності, необхідні для зламу замків автомобілів, номерні знаки, а також вогнепальну зброю та порошкоподібну речовину білого кольору.

 

    

 

 

Зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такого.

 

За клопотанням прокурора Переяслав-Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури  двом зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

 

На даний час встановлюються обставини вчинення кримінального правопорушення та перевіряються інші особи, які можливо причетні до скоєння вищевказаного кримінального правопорушення.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

    

 

 

 

кількість переглядів: 2343