Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області продовжує боротьбу з нелегальними гральними закладами на Київщині, наразі припинено діяльність 6 таких закладів в м. Переяслав-Хмельницький

    

Так, в рамках проведення досудового розслідування за фактом зайняття гральним бізнесом, особисто працівниками Переяслав-Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури отримано ухвали суду на проведення обшуків.

 

У подальшому, внаслідок ефективних та спланованих заходів, в ніч з 21 по 22 грудня, працівниками Переяслав-Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури спільно з працівниками поліції проведено обшуки нежитлових приміщень у м. Переяслав-Хмельницький Київської області.

 

    

 

 

 

За результатами проведення обшуків виявлено та вилучено 56 системних блоків, пристрої для підключення до Інтернет-мережі – модеми, маршрутизатори, роутери, касові термінали, а також близько 37, 5 тисяч гривень здобуті незаконним шляхом у процесі функціонування вказаних гральних закладів.

 

 

 

 

На даний час у кримінальному провадженні призначаються відповідні судові експертизи відносно вилученого обладнання та встановлюються винні особи, причетні до організації зайняття гральним бізнесом.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2480