Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області вимагає повернути заборгованість з орендної плати за земельну ділянку, якою товариство користувалося безкоштовно більше 2 років

     

Установлено, що товариство з обмеженою відповідальністю на території Сошниківської сільської ради Бориспільського району використовувало земельну ділянку площею 1082 га для ведення рибництва на підставі договору оренди, укладеного із Бориспільською районною державною адміністрацією. Відповідно до договору орендну оплату товариство мало сплачувати щомісячно.

 

Незважаючи на взяті зобов’язання зі своєчасного і повного внесення орендної плати, товариство більше ніж 2 роки не виконувало умови договору, що підтверджено відомостями, наданими фіскальним органом та місцевою районною державною адміністрацією.

 

Станом на кінець жовтня поточного року заборгованість товариства зі сплати орендної плати за користування земельною ділянкою становить понад 211 тисяч гривень.

 

Реагуючи на вказані порушення, Бориспільська місцева прокуратура звернулася до суду з позовом про стягнення з товариства заборгованості з орендної плати та розірвання договору оренди вказаної земельної ділянки.

 

Наразі справа за позовом прокуратури розглядається судом.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2526