Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно менеджера, яка шахрайським шляхом заволоділа грошима товариства на суму понад 700 тисяч гривень

    

Установлено, що менеджер одного з товариства, під час виконання своїх функціональних обов’язків, підробляла бухгалтерські документи, шляхом внесення в них недостовірних даних. Вона проставляла на підроблених видаткових накладних відтиск штампу «СПЛАЧЕНО» після чого передавала документи третім особам, які в свою чергу отримували товар зі складу товариства.

 

Однак, фактично, грошові кошти за товарно-матеріальні цінності в дохід товариства не надходили.

 

Своїми протиправними діями менеджер зі складу завдала збитків товариству на суму понад 700 тисяч гривень.

 

Броварською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно менеджера зі збуту, яка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 190 (шахрайство) та ч.ч. 1, 4 ст. 358 (підробка офіційного документа, використання завідомо підробленого документа) КК України.

 

За вчинення вказаних злочинів жінці загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк від 1 до 2 років, або обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2403