Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області виявила факт привласнення бюджетних коштів приватними підприємцями на ремонті однієї зі шкіл Бориспільського району

    

Бориспільською місцевою прокуратурою з метою встановлення підстав для представництва інтересів держави в суді з питань законності використання бюджетних коштів проведено перевірку, за результатами якої встановлено, що в одній із сільських шкіл Бориспільського району, при проведенні ремонту покрівлі даху, приватні підприємці привласнили бюджетні кошти на суму понад 150 тисяч гривень.

 

Так, підрядниками було суттєво завищено вартість окремих робіт, а також списано матеріали, які фактично не використовувались при проведенні ремонту.

 

За вказаним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 366 КК України (підробка офіційних документів, а саме кошторисної документації) та 
ч. 2 ст. 191 КК України (привласнення майна службовою особою).

 

З метою належної фіксації доказів, забезпечення неупередженого та ефективного досудового розслідування, прокуратурою, із залученням спеціаліста, проведено огляд місця події, в ході якого задокументовано збитки, завдані державі.

 

Хід досудового розслідування перебуває на контролі в місцевій прокуратурі.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3036