Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть державного кадастрового реєстратора, який незаконно змінив цільове призначення земельної ділянки в центрі Борисполя

      

Прокурори Київської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно державного кадастрового реєстратора одного з відділів ГУ Держгеокадастру у м. Києві та Київській області.

Згідно з матеріалами слідства, обвинувачений з порушенням встановленого порядку вніс до Державного земельного кадастру виправлені відомості про земельну ділянку площею 1,48 га в центральній частині міста Бориспіль. Своїми діями він змінив її цільове призначення із земель для будівництва житлово-торговельного комплексу на будівництво та обслуговування багатоквартирного будинку.

Дії державного кадастрового реєстратора кваліфіковано як несанкціоновані зміни інформації, яка обробляється в автоматизованих системах (ч. 1 ст. 362 КК України).

Досудове розслідування здійснювалось слідчими ГУ Нацполіції в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню поки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 80