Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Повідомлено про підозру секретарю Бориспільської міської ради Київської області у вчиненні хуліганських дій

    

Сьогодні, 6 вересня, Прокурором Київської області повідомлено про підозру секретарю Бориспільської міської ради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 296 КК України, тобто в грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю.

Під час досудового розслідування встановлено, що вказаний посадовець 29 серпня поточного року у приміщенні Бориспільської міської ради Київської області підійшов до потерпілого та без будь – якого пояснення взяв його за шию і, утримуючи чоловіка в такому положенні, почав наносити численні удари, виражаючись при цьому нецензурною лайкою у присутності інших осіб. Після нанесення чергових ударів потерпілий впав на підлогу, а підозрюваний депутат органу місцевого самоврядування сів на нього зверху та продовжував бити.

Після досягнення своєї мети, спричинивши потерпілому чоловіку видимих тілесних ушкоджень, припинив свої злочинні дії та покинув місце події.

Таким чином, встановлено наявність достатніх підстав для повідомлення секретарю Бориспільської міської ради про підозру в інкримінованому злочині.

Досудове розслідування триває.

Пресслужба прокуратуриКиївської області

кількість переглядів: 3630