Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київщини затримано колишню працівницю міліції, яка облаштувала за місцем проживання пункт продажу наркотиків

    

Установлено, що 43-річна мешканка одного з сіл Фастівського району, яка раніше працювала у місцевому райвідділу міліції, облаштувала за місцем проживання пункт продажу наркотиків. Зловмисниця купувала наркотики у столиці, а потім з метою заробітку продавала їх іншим особам.

 

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання жінки правоохоронними органами виявлено та вилучено фасований наркотичний засіб метадон та грошові кошти.

 

Зловмисницю затримано у порядку ст. 208 КПК України.

 

За процесуального керівництва Фастівської місцевої прокуратури затриманій повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

 

Прокуратурою подано до суду клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, однак судом обрано інший запобіжний захід  – домашній арешт.

 

Не погоджуючись із вказаним рішенням суду, прокуратурою буде подано апеляційну скаргу.

 

Зловмисниці загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2561