Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 32-річного чоловіка, який бажаючи помститися відвідувачам кафе, смертельно поранив ножем одного з чоловіків, а іншому завдав тілесних ушкоджень

    

Прокуратура Київської області затвердила та скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 32-річного чоловіка за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, двох і більше осіб)  КК України.

 

У ході досудового розслідування встановлено, що у серпні поточного року, перебуваючи в одному з кафе Білоцерківського району, обвинувачений познайомився із двома чоловіками. Під час розпиття алкогольних напоїв між ними виник конфлікт – у ході якого новий знайомив вдарив по обличчю обвинуваченого.

 

Обвинувачений, розуміючи, що не впорається із двома чоловіками вирішив помститися іншим способом. Так, зловмисник викликав таксі та поїхав додому за ножем. Повернувшись в кафе та підійшовши до нових знайомих дістав ніж та здійснив ним декілька ударів в область грудної клітини одному з чоловіків.

 

У цей час інший чоловік почав бігти до зупинки громадського транспорту. Зловмисник наздогнав потерпілого та здійснив декілька ударів ножем. Від завданих травм потерпілий помер на місці події.

 

За клопотанням прокуратури чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років або довічним позбавленням волі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2090