Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області повідомлено про підозру та взято під варту чоловіка, який завдав смертельне поранення нареченому на його власному весіллі

    

Установлено, що у одному із сіл Обухівського району у ресторані під час святкування весілля між 23-річним нареченим та 66-річним охоронником цього ресторану на грунті раптово виниклих неприязних відносин виник словесний конфлікт.

У подальшому, у приміщенні будинку для охорони сварка між чоловіками переросла в бійку, під час якої охоронник завдав декілька ударів по тілу потерпілого, а потім ударив ножем в ногу нареченому, внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопрушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

За клопотанням Обухівського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2598