Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки якісному підтриманню обвинувачення прокуратурою Київської області за вчинення низки крадіжок та незаконне заволодіння транспортними засобами рецидивіст проведе за гратами 5 років

    

Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури у суді доведено вину 36-річного рецидивіста у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.2,3 ст. 185(крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

 

Установлено, що раніше неодноразово судимий за вчинення тяжких злочинів чоловік, до якого застосовано умовно-дострокове звільнення від відбування покарання, протягом невідбутої частини покарання, у період з травня по червень поточного року вчинив 8 крадіжок та незаконно заволодів двома транспортними засобами.

 

Зловмисник, шляхом злому навісних замків, проникав всередину гаражів жителів селища Бородянка, з метою здійснення крадіжок. Так, крадій не нехтував нічим, викрадаючи електроінструменти, мопед, велосипед, а одного разу розбив скло у автомобілі, який стояв біля дороги, та заволодів гаманцем з грошовими коштами.

 

Одного разу, маючи намір здійснити чергову крадіжку, чоловік проник до гаражу, у якому стояв автомобіль марки «Москвич», яким він незаконно заволодів та зник з місця злочину. Через годину, після скоєного, злочинець повернувся до вказаного гаража, та заволодів ще й мопедом.

 

Своїми діями зловмисник завдав шкоди 5 потерпілим на загальну суму понад 75 тис грн.

 

Завдяки якісному підтриманню обвинувачення Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури зловмисника визнано винним та призначено покарання у виді позбавлення волі на 5 років 3 місяці.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2581