Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За клопотанням прокуратури Київської області взято під варту 20-річного хулігана, який заради розваги посеред вулиці вчинив стрілянину та поранив випадкового перехожого

    

Установлено, що 20-річний хлопець, засуджений за грабіж, під час іспитового строку вчинив новий злочин.

 

Так, у листопаді поточного року, у нічний час, перебуваючи на вулиці одного із сіл Києво-Святошинського району, грубо порушуючи громадський порядок, молодик дістав з кишені куртки пристрій для відстрілу патронів, споряджений гумовими кулями.

 

У подальшому, хуліган, діючи з особливою зухвалістю, демонструючи неповагу до особи та людської гідності, безпричинно, умисно здійснив із нього чотири постріли в чоловіка, який проходив в цей час по вулиці, внаслідок чого спричинив останньому поранення.

 

Зловмисника одразу ж було затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням іншого предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.

 

За клопотанням Києво-Святошинської місцевої прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Санкція статті передбачає покарання до 7 років позбавлення волі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2526