Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який під виглядом роботодавця, запросив дівчину на співбесіду, а потім, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зв’язав потерпілу, згвалтував, фільмуючи все на відеокамеру, та вимагав 2 тисячі доларів США

    

Баришівським відділом Бориспільської місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальний акт відносно гвалтівника за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 152 (згвалтування), ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом), ч. 1 ст. 189 (вимагання), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

 

Установлено, що 45-річний безробітний, розмістив в Інтернеті оголошення, що шукає робітників у сфері обслуговування. Побачивши на цьому ж сайті резюме від 21-річної дівчини, яка шукала підробіток, зателефонував їй та запросив на співбесіду в одне із сіл Баришівського району.

 

Коли потерпіла приїхала, зловмисник, який був у стані алкогольного сп’яніння, почав наносити дівчині удари по тілу, зв’язав мотузкою її руки, і здійснив насильницький статевий акт. Після цього, чоловік задовольнив свою статеву пристрасть неприроднім способом. Всі численні статеві акти чоловік записував на відеокамеру мобільного телефону.

 

Продовжуючи свої злочинні дії, зловмисник утримував потерпілу проти її волі, в зв’язаному вигляді. Лише на наступний день збочинець відпустив дівчину з вимогою віддати йому 2 тисячі доларів США за нерозповсюдження відео з потерпілою в мережі Інтернет.

 

За процесуального керівництва прокурорів Баришівського відділу Бориспільської місцевої прокуратури проведено комплекс невідкладних слідчих дій та розшукових заходів, завдяки яким вдалось негайно затримати зловмисника у порядку ст. 208 КПК України.

 

Псевдороботодавцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Окрім цього, ще триває судова компютерна-технічна експертиза, яка встановить чи були ще потерпілі.

 

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 7 років.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3036