Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно працівника регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця», який обвинувачується у розтраті майна товариства понад 400 тис грн

    

Фастівська місцева прокуратура скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно співробітника відокремленого підрозділу Фастівська дистанція колії регіональної філії «Південно-західна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» за ч. 1 ст. 191 (розтрата чужого майна, яке було ввірене особі) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України.

 

Під час досудового розслідування встановлено, що чоловік, перебуваючи на вказаній посаді, у період з жовтня 2014 по травень 2015 року, допустив розтрату майна підприємства понад 400 тисяч гривень та вчинив службове підроблення, вносячи завідомо неправдиві відомості до офіційного документа щодо фактичної наявності та вартості майна підприємства.

 

Вказані порушення були виявлені під час проведення інвентаризаційного опису в ході планової ревізії фінансово-господарської діяльності відокремленого підрозділу – Фастівська дистанція колії.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2796