Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки принциповій позиції прокуратури Київської області засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна двох чоловіків, які через державний кордон України перемістили марки акцизного збору тютюнових виробів на загальну суму близько 50 млн гривень

    

Нагадаємо, у лютому поточного року прокуратура Київської області спільно з СБУ затримала в порядку ст. 208 КПК України двох осіб, які за грошову винагороду перемістили через державний кордон України марки акцизного збору тютюнових виробів у кількості 4,5 млн штук вартістю близько 50 млн грн.

 

За процесуального керівництва прокуратури Київської області затриманим зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 199 (придбання, зберігання, перевезення, збут підроблених марок акцизного податку для тютюнових виробів) КК України.

 

Для встановлення обєктивних обставин вчиненого кримінального правопорушення правоохоронними органами проведено 17 обшуків та допитано ряд свідків.

 

Завдяки підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Київської області зловмисників визнано винними у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення та засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3406