Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області завершила досудове розслідування стосовно начальника сільської пожежної команди, який вчинив розтрату грошових коштів місцевого бюджету сільської ради

    

Установлено, що чоловік перебуваючи на посаді начальника сільської пожежної команди однієї із сільських рад Києво-Святошинського району з метою розтрати грошових коштів місцевого бюджету, призначених на оплату праці працівників пожежної команди, умисно вніс недостовірні відомості до табелів обліку робочого часу працівників за 2013-2014 роки, чим спричинив матеріальну шкоду сільській раді на суму понад 40 тис грн.

 

Дії службової особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. ч. 2, 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

 

Києво-Святошинська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно службовця, якому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2946