Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області продовжує боротьбу з розкрадання бюджетних коштів, наразі повідомлено про підозру директору підприємства, який незаконно заволодів грошима на суму майже 300 тис грн, виділених на ремонт доріг

    

За процесуального керівництва прокуратури Київської області повідомлено про підозру 56-річному директору підприємства, який під час капітального ремонту асфальтного покриття в одному із сіл Броварського району незаконно заволодів коштами на суму майже 300 тис грн.

Під час досудового розслідування встановлено, що директор підприємства, яке займається будівельними роботами, з корисливих мотивів та з метою заволодіння бюджетними коштами у великих розмірах, які будуть виділятися для виконання будівельних робіт з капітального ремонту асфальтного покриття в одному із сіл Броварського району, умисно вніс неправдиві відомості із завищеними обсягами будівельних робіт, використаних матеріалів та понесених підрядником витрат, які фактично виконаними та використаними у зазначених обсягах не були.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

На даний час, вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленнням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років.

Досудове розслідування триває та перебуває на контролі прокуратури області.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2949