Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області затримано групу осіб, яка на території Київщини протягом останніх 3-х років займалась сутенерством

    

Вчора, 17 серпня, Києво-Святошинська місцева прокуратура спільно з Управлінням боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП в Київській області та Васильківським відділом поліції, затримала 12 осіб на території м. Києва, Дніпропетровської області та Васильківського району Київської області за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

За адресами проживання затриманих осіб та за місцем вчинення кримінального правопорушення проведено майже 30 санкціонованих обшуків, під час який виявлено та вилучено документи, наркотичні засоби та вогнепальну зброю.

За процесуального керівництва Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури 12 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України, які були затримані правоохоронними органами у порядку ст. 208 КПК України.

Прокуратурою до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років. 

Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури.

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2299