Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Незважаючи на те що, екс-очільник підрозділу поліції, який за 17 млн доларів США прагнув вивезти людину до Росії, намагався звільнитися з під варти, прокуратура Київської області відстояла свою принципову позицію щодо продовження йому строку тримання під вартою

    

Завдячуючи принциповій та активній участі прокуратури Київської області Апеляційним судом м.Києва залишено в силі ухвалу Печерського районного суду м. Києва щодо продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному, який на час вчинення злочину був керівником підрозділу поліції Київщини.

Чоловіку інкримінується, вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 146 (готування до викрадення людини, вчинене організованою групою) та ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 (закінчений замах на надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Нагадаємо, троє зловмисників за незаконну винагороду в розмірі 17 млн доларів США обіцяли замовнику з РФ здійснити викрадення та переправлення бізнесмена до РФ. Під час отримання «авансу» у розмірі 100 тис доларів США, зловмисників затримано на початку червня поточного року.

Підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3025