Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області внесено відомості до ЄРДР щодо перебування лікаря Бориспільської ЦРЛ на робочому місці в стані алкогольного сп’яніння

    

У понеділок, 7 серпня, за інформацією поширеною ЗМІ, стосовно лікаря Бориспільської ЦРЛ, який на робочому місці перебував у стані алкогольного сп’яніння, Бориспільською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 140 (неналежне виконання  професійних обов’язків  медичним працівником) КК України.

 

Нагадаємо, у суботу, 6 серпня, на північно-східному об’їзді м. Києва, що в межах Бориспільського р-ну, сталася ДТП внаслідок якої загинуло 7 людей, з яких двоє діти.

 

Під час надання медичної допомоги 07.08.2017 неповнолітня дитина 2011 року народження померла в Бориспільській ЦРЛ.

 

У зв’язку із викладеним та для перевірки інформації, яка відображена в засобах масової інформації, Бориспільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у вищевказаному кримінальному провадженні.

 

На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії. Хід досудового розслідування перебуває на контролі в Бориспільській місцевій прокуратурі.

 

Крім того, за фактом смертельної ДТП внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3043