Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За принципової позиції прокуратури Київської області збочинцю, який вчиняв розпусні дії по відношенню до малолітньої особи, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

    

Установлено, що на початку тижня, в одному із сіл Сквирського району, 42-річний чоловік, який працював на місцевому підприємстві трактористом, вчинив розпусні дії відносно семирічного хлопчика, перебуваючи на території товариства у корівнику.

 

Завдяки скоординованій роботі правоохоронних органів зловмисника було відразу затримано у порядку ст. 208 КПК України.

 

За процесуального керівництва Сквирського відділу Білоцерківської місцевої прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи) КК України.

 

Процесуальним керівником до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке суд задовольнив.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває та перебуває на контролі місцевої прокуратури. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2879