Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області повідомила про підозру колишньому начальнику управління Держкомзему в Іванківському районі за фактом підробки документів, що призвело до відчуження земель лісового фонду площею майже 10 га та вартістю понад 4 млн грн

    

Колишній начальник управління Держкомзему Київщини без жодних правових підстав, зловживаючи своїм службовим становищем, вніс до офіційних документів неправдиві відомості, що призвело до відчуження земель лісового фонду площею 9,4561 га вартістю понад 4 млн гривень.

 

Неправдиві відомості внесено до умов відведення земельних ділянок, довідки державної статистичної звітності по формі 6-зем, висновку про погодження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, завідомо неправдиві відомості про те, що земельні ділянки відводяться у власність за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення.

 

У подальшому, підроблені документи були надані землевпорядній організації для розробки проекту землеустрою.

 

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2706