Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області затвердила та скерувала обвинувальний акт стосовно колишнього працівника КП «Бородянкатепловодопостачання», який здійснив розтрату майна на майже 215 тисяч грн

    

Під час досудового розслідування встановлено, що перебуваючи на посаді виконавця робіт (теплопостачання) комунального підприємства Київської обласної ради «Бородянкатепловодопостачання», чоловік, діючи умисно, з корисливих мотивів, здійснив розтрату дров паливних, чим завдав комунальному підприємству матеріального збитку на загальну суму майже 215 тисяч гривень.

 

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 5 ст. 191 (розтрата майна, яке було ввірене особі, вчинене в особливо великих розмірах) КК України.

 

Фастівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт відносно колишнього працівника комунального підприємства.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 12 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3489