Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області доведено вину старшого сержанта поліції у вчиненні корупційного кримінального правопорушення

    

Нагадаємо, поліцейського взводу №1 роти забезпечення дорожнього руху Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області було затримано під час отримання другої частини неправомірної вигоди у сумі 4 тис. грн. Загалом зловмисник вимагав від громадянина 5 тисяч гривень за непритягнення останнього до адміністративної відповідальності за правопорушення у сфері дорожнього руху.

 

Завдяки злагодженим діям слідчих прокуратури Київської області, працівників Кагарлицької місцевої прокуратури та органів внутрішньої безпеки Національної поліції у найкоротший термін вдалось належним чином зафіксувати та довести в суді факт отримання неправомірної вигоди поліцейським.

 

Судом обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 1500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком на три роки.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 3060