Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області затриманим особам, які намагались переправити бізнесмена до РФ, повідомлено про підозру та скеровано клопотання до суду щодо обрання зловмисникам запобіжного заходу

    

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру групі осіб, до складу якої входив один з керівників підрозділу поліції, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 146 (готування до викрадення людини, вчинене організованою групою) та ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 (закінчений замах на надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

 

Нагадаємо, зловмисники за 17 млн доларів США обіцяли замовнику з Росії здійснити викрадення та переправлення бізнесмена до РФ. Після отримання частини коштів у сумі 100 тисяч доларів США групу осіб було затримано.

 

На даний час прокуратурою Київської області внесено клопотання до Печерського районного суду м. Києва  щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.

 

Печерським районним судом м. Києва, який знаходиться за адресою вул. Хрестовий провулок,4, сьогодні, о 14.30 відбудеться судовий розгляд клопотань прокурора про обрання запобіжних заходів. 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3694