Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За ініціативи прокурора Київської області Дмитра Чібісова запрацювала оновлена єдина «гаряча лінія», на яку громадяни можуть звертатися і повідомляти безпосередньо очільнику відомства про відомі їм факти корупційних правопорушень

    

Боротьба та протидія корупційним правопорушенням – є пріоритетним напрямом роботи органів прокуратури Київської області.

 

З огляду на це, з ініціативи прокурора Київщини Дмитра Чібісова, запрацювала оновлена «гаряча лінія», на яку громадяни зможуть звернутися та повідомити про відомі їм факти вимагання неправомірної вигоди.

 

Спільними зусиллями правоохоронних органів та громадськості вдасться оперативно викривати усіх зловмисників, які мають на меті незаконно збагатитися, а також поступово, крок за кроком, взагалі позбутися такого ганебного явища, як корупція - наголосив Дмитро Чібісов.

 

Інноваційним підходом в роботі «гарячої лінії», є те, що громадяни, зможуть конфеденційно повідомити прокурора області про відомі їм факти корупційних правопорушень. Ця новація запровадить більш швидке та неупереджене фіксування повідомлень від громадян, що в свою чергу покращить у подальшому розслідування корупційних злочинів. 

 

«Гаряча лінія» працює щоденно, крім святкових та вихідних днів, з 09.00 до 18.00 години, за номером – (044) 200-21-16.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

 

кількість переглядів: 2339