Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області зареєструвала кримінальне провадження за фактом вчинення службового підроблення співробітниками управління земельних ресурсів у Богуславському районі

    

З метою встановлення підстав для представництва інтересів держави, під час опрацювання публічної кадастрової карти України та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Богуславським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури встановлено, що відповідно до публічної кадастрової карти України земельна ділянка площею 45 га, яка розташована на території Дмитренківської сільської ради Богуславського району, перебуває в державній власності.

 

Однак, згідно з Державним реєстром речових прав на нерухоме майно, вказана земельна ділянка перебуває в приватній власності громадянина на підставі державного акта на право власності на земельну ділянку, виданого у 2005 році управлінням земельних ресурсів у Богуславському районі.

 

Вищенаведене може свідчити про те, що зазначений у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно державний акт на право власності на земельну ділянку площею 45 га, яка розташована на території Дмитренківської сільської ради Богуславського району, є підробленим.

 

Враховуючи викладене, в діях службових осіб управління земельних ресурсів у Богуславському районі вбачаються ознаки складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України. За даним фактом внесені відомості до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження.

 

На даний час проводиться досудове розслідування.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2799