Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області визнано винним та засуджено начальника складу озброєння ГУНП в Київській області за нелегальний збут вогнепальної зброї

    

У пятницю, 5 квітня, завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Київської області визнано винним начальника складу озброєння управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП в Київській області у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 262, ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 263 КК України.

 

Нагадаємо, вказаного правоохоронця та старшого сержанта поліції було затримано 17 березня поточного року співробітниками правоохоронних органів під час продажу бойових припас в кількості 1400 штук. Працівники поліції заради власного збагачення, зловживаючи своїм службовим становищем, викрали бойові припаси зі складу озброєння та організували незаконну діяльність по збуту зброї.

 

Внаслідок злагодженої роботи співробітників прокуратури Київської області та Управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України вказану незаконну діяльність було припинено.

 

Начальника складу озброєння управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП в Київській області засуджено до покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки.

 

Відносно старшого сержанта поліції досудове розслідування триває, найближчим часом обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2633