Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру екс-депутату Київської обласної ради, який наніс тілесні ушкодження діючому депутату

    

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 43-річному екс-депутату, який у жовтні минулого року, перебуваючи в приміщенні Ірпінського міського суду, на грунті виниклих неприязних відносин, вдарив головою в обличчя депутата Київської обласної ради.

 

Внаслідок таких протиправних діянь потерпілому заподіяно тілесні ушкодження у вигляді перелому носа, закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку.

 

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоровя) КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

 

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3246