Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За клопотанням прокуратури Київської області громадянина РФ, який підозрюється у незаконному поводжені зі зброєю, арештовано

    

Сьогодні, 14 квітня, за клопотанням Києво-Святошинської місцевої прокуратури 33-річному громадянину Російської Федерації, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 272 тис. грн.

 

Вчора, 13 квітня, у рамках проведення санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного, правоохоронними органами було виявлено та вилучено 59 предметів ззовні схожих на боєприпаси різного калібру, предмет ззовні схожий на димову шашку, 3 предмети ззовні схожих на пістолети, 5 предметів ззовні схожих на холодну зброю і 1 предмет схожий на вибухівку. Крім цього, вилучено речовину, схожу на наркотичну. Всі вилучені речі направлені на експертизи.

 

Зловмисника було затримано у порядку ст. 208 КПК України.

 

На сьогоднішній день, за результатами експертизи, встановлено, що 32 виявлених та вилучених предметів є боєприпасами. Інші експертизи ще тривають.

 

Досудове розслідування триває.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2480