Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки швидкому реагуванню прокуратури Київської області взято під варту на 2 місяці чоловіків, які безжалісно вбили свого знайомого та заволоділи його автомобілем

    

За клопотанням прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави двом раніше судимим чоловікам, жителям Рокитнянського району Київської області, яких відразу було затримано після умисного вбивства свого знайомого.

 

Встановлено, що 8 квітня поточного року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, їдучи зі своїм товаришем на місцеву водойму, щоб продовжити розпивати алкогольні напої, двоє чоловіків вирішили вбити чоловіка та заволодіти його автівкою.

 

Приїхавши на водойму, один із зловмисників почав наносити численні удари ногами, стрибати по тілу потерпілого та, взявши з автівки металевий предмет, наніс ним декілька ударів по голові потерпілого, від яких останній помер.

 

З метою приховати сліди злочину, зловмисники намагалися закинути тіло у водойму, однак були помічені перехожим.

 

Після чого, чоловіки сіли в автівку потерпілого та залишили місце злочину.

 

Завдяки оперативно проведеним заходам, правопорушники були одразу затримані працівниками поліції.

 

За даним фактом зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотиві за попередньою змовою групою осіб) КК України та за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

 

За вчинене чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

 

На даний час досудове розслідування триває, проводяться активні слідчі дії.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2159