Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області судитимуть батька, який вчиняв розпусні дії по відношенню до своїх дочок

    

Бородянським відділом Фастівської місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 34-річного чоловіка за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 (розбещенння неповнолітніх) КК України. Установлено, що батько вчиняв розпусні дії по відношенню до своїх дочок 12-ти та 14-ти років.

 

Нагадаємо, на початку січня поточного року, не витримавши таких дій по відношенню до себе, старша донька звернулась до правоохоронних органів із відповідною заявою. Невідкладно хід досудового розслідування було взято на особистий контроль прокуратури.

 

Завдяки якісному процесуальному керівництву органів прокуратури, досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні проведено у максимально стислі строки.

 

Внаслідок безкомпромісної позиції прокуратури, зловмисник, під час досудового розслідування, перебував під вартою.

 

Горе-батьку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

 

Довідка: прокуратура Київської області від 10.01.2017 повідомляла про взяття під варту чоловіка http://kobl.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=199693&fp=170

 

http://ntn.ua/uk/products/programs/svidok/news/2017/01/12/21739

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2999