Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Колишній народний депутат України від «Партії Регіонів України» відповідатиме в суді за зухвале ставлення до працівника правоохоронного органу та нанесення йому тілесних ушкоджень

    

Бориспільською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього народного депутата України, члена Політради «Партії Регіонів України», за фактом нанесення останнім тілесних ушкоджень працівнику державної прикордонної служби в міжнародному аеропорту «Бориспіль».

 

Так, 60-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час проходження митного контролю 01.02.2017 року, на законну вимогу працівника прикордонної служби відмовився пред’явити паспорт громадянина України для виїзду за кордон та почав висловлювати погрози правоохоронцю.

 

В подальшому, нецензурно висловлюючись в сторону законника, наніс останньому удар кулаком в обличчя, чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження.

 

Після чого, на місце події прибули працівники патрульної поліції, проте, зловмисник продовжував поводити себе агресивно та погрожував правоохоронцям розправою в майбутньому.

 

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України, санкція якої передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 3751