Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області судитимуть рецидивіста за неодноразовий збут особливо небезпечного наркотичного засобу

    

Богуславським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 48-річного рецидивіста за збут особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого.

 

Зловмисник обвинувачується у тому, що будучи раніше судимим за вчинення злочину у сфері обігу наркотичних засобів, належних висновків не зробив та  продовжив свою злочинну діяльність, а саме незаконно придбав прекурсор та з метою використання його у майбутньому для виготовлення наркотичних засобів, зберігав за місцем свого проживання та проживання своєї колишньої співмешканки.

 

Крім того, правоохоронними органами задокументовано 3 епізоди  незаконного придбання зловмисником особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого, зберігання та його збут.

 

Умисні дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів), вчинене повторно, поєднане з проникненням в інше приміщення) та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)  КК України.

 

Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2366