Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За процесуального керівництва прокуратури Київської області судитимуть трьох чоловіків за спробу вбивства правоохоронців Броварського відділу поліції

    

Прокуратурою Київської області скеровано для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 3 чоловіків, які з хуліганських спонукань намагалися вбити начальника відділення слідчого відділу Броварського відділу поліції та спричинили тілесні ушкодження заступнику начальника слідчого відділу Броварського відділу поліції.

 

Зловмисники обвинувачуються у тому, що у жовтні 2016 року, перебуваючи на літній терасі нічного клубу в м. Бровари, та будучи у стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських спонукань, з особливою зухвалістю та за попередньою змовою, почали бити правоохоронців.

 

Крім того, один із хуліганів, маючи при собі предмет з колото ріжучими властивостями, з хуліганських мотивів, почав наносити начальнику відділення СВ Броварського ВП удари в життєво важливі органи, та побачивши, що правоохоронець подає ознаки життя, наніс ще один удар ногою в область голови, після чого останній втратив свідомість.

 

Дії двох зловмисників кваліфіковано за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) КК України, а третього – ч. 2 ст. 15, п. 7 ч. 2 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство) та ч. 2 ст. 296 (хуліганство) КК України.

 

Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років за вчинення хуліганства, та - позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі за вчинення умисного вбивства.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

кількість переглядів: 2970