Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області скерувала обвинувальний акт для розгляду по суті стосовно власника кафе у м. Сквира, який забив до смерті чоловіка

    

Прокуратурою Київської області завершено досудове розслідування та скеровано для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно власника кафе у м. Сквира, який забив до смерті чоловіка.

 

Установлено, що у жовтні 2016 року, потерпілий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, пошкодив автівку власника кафе у м. Сквира. У відповідь, 30-ти річний підприємець почав жорстоко наносити руками, ногами та дерев’яною битою тілесні ушкодження чоловіку.

 

Крім того, після спричинення численної кількості тілесних ушкоджень, зловмисник протиправно утримував потерпілого у приміщенні власного закладу.

 

Потерпілий від отриманих травм помер у лікарні.

 

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження)  та ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

 

За клопотанням прокуратури Київської області стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 2 місяці.

 

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10  років.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 3467