Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області викрито факт розтрати майна працівником комунального підприємства на суму майже 200 тисяч гривень, винній особі вже повідомлено про підозру

    

У ході досудового розслідування кримінального провадження за процесуального керівництва Бородянського відділу Фастівської місцевої прокуратури установлено, що працівник одного із комунальних підприємств Київської обласної ради у смт. Бородянка, будучи  матеріально-відповідальною особою, протягом 2016 року, діючи умисно та з корисливих мотивів, розтратив майно комунального підприємства, а саме дрова паливні об’ємом майже 600 метрів кубічних.

 

Вартість розтраченого майна складає майже 200 тисяч гривень.

 

За вказаним фактом Бородянським відділом місцевої прокуратури 37-річному працівнику підприємства повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

 

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу розміром до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 4 років, або позбавлення волі на строк до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

           

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2620