Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області відстояла в апеляційній інстанції покарання нелюду у вигляді 13 років позбавлення волі за жорстоке умисне вбивство жінки, тіло якої зловмисник намагався спалити

    

Установлено, що раніше судимого 37-річного чоловіка визнано винним у вчиненні умисного вбивства жінки, тіло якої зловмисник намагався спалити, та призначено покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

 

Чоловік обвинувачувався у тому, що у вечірній час у м. Преяслав-Хмельницький, прийшовши до будинку товариша та не заставши його, без будь-яких причин почав душити та жорстоко бити 77-річну матір товариша. Після того, як жінка перестала подавати ознаки життя, підпалив будинок та увімкнув газ на плиті.

 

Крім цього, залишаючи будинок, зловмисник викрав мобільний телефон.

 

Дії нелюда кваліфіковано за п. 7 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 (замах на умисне знищення або пошкодження майна) КК України.

 

Не визнаючи свою вину, та не погоджуючись із рішенням суду, обвинувачений та його захисник внесли апеляційну скаргу в якій просили ухвалити новий вирок та виправдати останнього.

 

Лише завдяки принциповій та непохитній позиції прокуратури Київської області нелюд відбуде за гратами 13 років.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2614