Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області скерувала для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно директора підприємства-забудовника, який самовільно зайняв земельну ділянку, що призвело до збитків на суму понад 4 млн гривень

    

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора підприємства, який у ході будівництва самовільно зайняв земельну ділянку та заподіяв збитки на суму понад 4 млн гривень.

 

Нагадаємо, директор підприємства у 2013 році організував будівництво багатоквартирного будинку у м. Вишневе, на території наданої йому земельної ділянки. Однак, в результаті будівництва, директор самовільно зайняв суміжну земельну ділянку, яка належить комунальному підприємству.

 

У результаті самовільного зайняття земельної ділянки, згідно з висновком земельно-технічної експертизи, комунальному підприємству міста спричинено збитки на суму понад 4 млн гривень.

 

Крім того, забудовник підробив та використав підроблене рішення виконавчого комітету міської ради про присвоєння поштової адреси багатоквартирному будинку.

 

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво), ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) КК України.

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2838