Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення прокуратури Київської області, за напад на державного виконавця під час виконання своїх службових обов’язків, чоловіка притягнено до кримінальної відповідальності

     

Богуславським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури доведено вину 51-річного жителя Богуславського району, який з сокирою погрожував здійснити фізичне насильство відносно державного виконавця, під час  виконання останнім своїх службових обов’язків.

 

Чоловік обвинувачувався у тому, що з використанням погроз та ненормативної лексики погрожував головному державному виконавцю Богуславського районного відділу ДВС, який прибув на подвір’я боржника у виконавчому провадженні та намагався вчинити виконавчі дії, а саме провести опис майна.

 

На прохання держвиконавця заспокоїтися, зловмисник узяв до рук сокиру та став погрожувати застосуванням відносно службовця фізичного насильства.

 

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 343 ( вчинення впливу на працівника державної виконавчої служби з метою перешкоджання виконанню ним службових обов'язків) КК України.

 

За результатами судового розгляду, проаналізувавши всі зібрані прокуратурою докази, суд засудив зловмисника до штрафу 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 2424