Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Завдяки вжитим заходам прокуратури Київської області з приватного підприємства стягнуто до державного бюджету понад 1 млн гривень заборгованості з орендної плати та пені за користування майном дитячого табору «Журавушка»

    

 

Нагадаємо, прокуратура Київської області в судах усіх інстанцій відстояла свою позицію щодо розірвання договору оренди та повернення державного майна дитячого табору «Журавушка»,  а також стягнення з приватного підприємства орендної заборгованості у сумі 3,1 млн гривень.

 

Однак, у той час поки тривали судові розгляди, підприємство продовжувало використовувати цілісний майновий комплекс дитячого табору не сплачуючи передбачену договором орендну плату.

 

Так, відповідно до інформації, наданої Регіональним відділенням Фонду державного майна України сума заборгованості з орендної плати з урахуванням пені зросла на суму понад 1 млн гривень.

 

Реагуючи на вказані порушення, прокуратурою, в інтересах Регіонального відділення Фонду державного майна України, заявлено господарський позов про стягнення з товариства заборгованості та пені.

 

Наразі позовні вимоги прокуратури задоволено у повному обсязі.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

кількість переглядів: 2902