Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратура Київської області відстояла повернення у державну власність майна дитячого табору «Журавушка» та стягнення з підприємтсва 3,1 млн грн

    

Прокуратура Київської області в судах усіх інстанцій наполегливо відстояла свою позицію щодо розірвання договору оренди та повернення державного майна дитячого табору «Журавушка»,  а також стягнення з приватного підприємства орендної заборгованості у сумі 3,1 млн гривень.

 

У 2008 році Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Київській області передано в оренду державне майно дитячого табору «Журавушка» приватному підприємству, яке з 2014 року не сплачувало оренду плату за його використання, чим спричинило не надходження до державного бюджету грошових коштів у сумі понад 3 млн гривень.

 

Прокуратура Київської області в суді першої та апеляційної інстанцій довела обгрунтованість своїх доводів щодо розірвання вказаного договору, повернення майна у державну власність, а також стягнення з приватного підприємства виниклої заборгованості. Судом касаційної інстанції підтримано принципову позицію прокуратури та залишино вказані рішення без змін.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

 

 

 

кількість переглядів: 2610