Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Привітання прокурора Київської області Дмитра Чібісова з нагоди святкування професійного свята - Дня працівників прокуратури

    

Сьогодні, 01 грудня, працівники прокуратури Київської області святкують професійне свято.

 

На урочисту частину свята запрошені голова районної державної адміністрації, районної ради, суддівського корпусу та керівники усіх правоохоронних органів Київщини.

 

Прокурор Київської області Дмитро Чібісов привітав підлеглих працівників та наголосив, що дане свято є проявом шани та поваги з боку держави до всіх, хто стоїть на сторожі конституційних прав та свобод громадян, виконує особливі функції, спрямовані на зміцнення державності й законності.

 

Із словами привітань до працівників прокуратури звернулися запрошені, які подякували прокурорам за їх щоденну та клопітку працю.

 

«Впевнений, що наперекір усім труднощам органи прокуратури будуть виконувати свої обов’язки з повною відповідальністю і самовіддачею, чесно і віддано служити державі і суспільству» – наголосив очільник області.

 

І наостанок, прокурор Київської області побажав усім працівникам прокуратури, їх рідним і близьким миру, міцного здоров'я, упевненості в завтрашньому дні, любові, родинного щастя і успіхів у служінні Україні!

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури

Київської області

кількість переглядів: 2625