Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Прокуратурою Київської області завершено досудове розслідування стосовно колишнього начальника районного управління Держземагентства щодо незаконної передачі у власність земель гідроелектростанції, обвинувальний акт скеровано до суду

    

Прокуратурою Київської області завершено досудове розслідування та скеровано до Вишгородського районного суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно колишнього начальника районного управління Держземагентства за незаконну передачу у власність земель гідроелектростанції.

 

Нагадаємо, колишній начальник районного управління Держземагентства одного із районів Київщини, який будучи службовою особою, використовуючи службове становище в інтересах третіх осіб підписав документи із завідомо неправдивими даними про відведення у власність 67 громадянам земельні ділянки 6,6800 га для ведення садівництва, які знаходяться на балансі ПАТ «Укргідроенерго» та використовуються винятково під об’єкти транспортування електроенергії до користувачів, вартістю майже 13 млн гривень.

 

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 364 (закінчений замах на зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам) ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

кількість переглядів: 3106